Na de drága elvtársak! Ez lenne a Nemzeti Együttműködés Rendszere? Ha veszít a párt, vagy a jelöltje, akkor biztos, hogy csalás történt?

Már a szegedi bukta kapcsán is hallani lehetett, hogy a szocik csaltak. De ez szóra sem érdemes ahhoz képest, ami a Meggyes-bukta óta történik Esztergomban.

Nem elég, hogy a bukott polgármester nem engedi be egyetlen szobába sem az utódját, és ő kénytelen a folyosón várakozni - mint azt a híradásokból megtudtuk - hanem a párt helyi szervezete (nyilván a volt polgármestert féltve) megóvta a választást. Álláspontjuk szerint a hatalomszerzés az új polgármester részéről "bűnben fogant".

Nos, akkor már csak egy kérdés maradt: ez a hiszti országos lesz majd akkor, ha a párt elveszíti a választásokat? Persze, ez kb. 16 évig úgysem következhet be...

A bejegyzés trackback címe:

https://elmunkas.blog.hu/api/trackback/id/tr452351270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása