Két rendőr életével nem szabad politizálni... és én Juszt sem fogok - a jogos felháborodáson túl - hangulatot kelteni a kormány ellen a mai szomorú hírek hallatán. Pusztán rögzítsük a tényeket: az első titkár azt ígérte, hogy kormányra kerülésük esetén két hét alatt rendet tesznek. Ez lesz az első dolguk.

Nos, az elmúlt kétszer két hétben nem lett rend: a bűnözők láthatóan nem félnek (jobban) ettől a kormánytól sem. Elfogadhatatlan, hogy két szolgálatot teljesítő rendőr halt meg az elmúlt rövid időszakban (hogy a többi áldozatról már ne is beszéljünk). Szerintem mindez következik abból is, hogy a párt kádereinek - az ígéretekkel szemben - a bűnözők azonnali levadászása helyett az első dolguk az volt, hogy a politikai ellenfeleket és persze a zsíros posztokat mielőbb levadásszák. És hogy ezt nemcsak az Élmunkás látja így? Elég ránézni a közvéleménykutatásokra: az "igazi" rendteremtést ígérő Jobbik továbbra is masszív, sőt erősödik.

Nagyon remélem, hogy nemcsak a magamfajta "szobaellenzéki" érzi úgy: az azonnali rendteremtés ígéretének nyilvánvaló kudarca már most sem maradhat politikai felelősségrevonás nélkül.

Különben a fülkeforradalom - előbb-utóbb - felfaja saját gyermekeit...

A bejegyzés trackback címe:

https://elmunkas.blog.hu/api/trackback/id/tr742197928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása